Onderdeel van Drost Technical Management

Diensten


Voor zakelijk en maatschappelijk vastgoed ontwerpt en adviseert Drost alle type installaties die in een gebouw nodig zijn. Denk daarbij aan alle werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Daarnaast adviseren wij u over uw energiemanagementstrategie.

Energiemanagement

Energiemanagement verwijst naar het proces van plannen en regelen van het energieverbruik in uw organisatie om efficiënter met energiebronnen om te gaan. Het doel is om kosten te verlagen, de milieu-impact te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Energiemanagement is van belang voor zowel bedrijven als particulieren, aangezien het niet alleen kosten kan verlagen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijkere samenleving. Het speelt ook een cruciale rol in het verminderen van de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen en het bevorderen van een meer veerkrachtig energiebeheer.

Advies en ontwerp

Drost adviseert en ontwerpt alle soorten gebouw gebonden technische installaties en begeleiden u daarbij in het hele proces van A tot Z. Zoals het schrijven van bestekken, de begeleiding in de VO-, DO- en TO-fase en het turn key opleveren van de projecten.

Begeleiding

Drost begeleid opdrachtgevers bij het opstellen van tenders voor de aanbesteding van beheer & onderhoud aan gebouw gebonden technische installaties op basis van de NEN 3140 en NEN 2767.
Wij kunnen u ook helpen bij het stellen van “uitvragen” (RFP) voor bijvoorbeeld de implementatie van LED- verlichting en of PV-installaties voor utilitaire projecten.